شیرینی کریسمس به سبک کشور اتریش

تصوير : http://up.younesfun.ir/view/1784123/8772331934.gif
محل تبلیغات محل تبلیغات

شیرینی کریسمس به سبک کشور اتریش

نویسنده : ، موضوع : آشپزی و تغذیه , آموزش شیرینی پزی , دوشنبه 07 دي 1394 , 8:21 ارسال شده ,

شیرینی کریسمس به سبک کشور اتریش

شرینی کریسمس را به سبک کشور اتریش درست کنید


کریسمس عید مهم هموطنان مسیحی مان است. کریسمس به شیرینی های معروفی که دارد معروف است و در این مقاله طرز تهیه شیرینی اتریشی مخصوص کریسمس را آموزش داده ایم.

کوکی‌ Linzer، محبوب ترین شیرینی شب عید کشور اتریش و ایالت متحده آمریکا است. این شیرینی را می توان به شکل و اندازه های مختلف برای انواع مراسم ها تهیه کرد. اما فرمت ثابت آن در هر شکل و اندازه، دو لایه کیک است که همچون ساندویچ روی هم قرار گرفته اند و یک لایه مربا یا مارمالاد وسط آنها را پر کرده است.

تعداد : 48 عدد کوکی

زمان پخت : 20 دقیقه


مواد لازم برای شیرینی کریسمس اتریشی :

 گردو  227 گرم
 نشاسته ذرت  نصف پیمانه
 کره آب شده 1.5 پیمانه
 شکر قنادی  1 و 1/3 پیمانه
وانیل دو قاشق چایخوری
نمک ¾ قاشق چایخوری
تخم‌مرغ درشت یک عدد
آرد کامل 2 و 3/4 پیمانه
مربای آلبالو یا تمشک ¾ پیمانه

 

طرز تهیه شیرینی کریسمس اتریشی :

گردو و نشاسته ذرت را در غذاساز بریزید هم بزنید تا گردوها کاملا پوره و آسیاب شوند.

در یک کاسه بزرگ، کره و یک پیمانه شکر قنادی را با همزن برقی و سرعت پایین مخلوط کنید. سپس سرعت همزن را زیاد کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. وانیل، نمک و تخم‌مرغ را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن هم بزنید. دوباره سرعت دستگاه را کم کنید و به تدریج و مرحله به مرحله مخلوط آرد و گردو را اضافه کنید.


خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. آنها را گلوله کنید و سپس فشار دهید تا به دایره مسطح تبدیل شوند. آنها را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.


فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید و 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. سپس روی سطح صاف، آرد بپاشید و با وردنه، خمیر را باز کنید تا نازک شود. با قالب های فلزی به اشکال دلخواه آنها را برش دهید و هر تعداد کوکی که می توانید از آن تهیه کنید. همین کار را با باقی مانده خمیر تکرار کنید.


کف سینی فر را با روغن چرب کنید و کوکی ها را با فاصله داخل آن بچینید. آنها را به مدت 17 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا لبه های آنها طلایی شوند. سپس کوکی ها را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

پس از پخته و خنک شدن همه کوکی ها، 1/3 پیمانه پودر قند باقی مانده را روی آنها الک کنید.


در یک کاسه کوچک، مربا را با چنگال هم بزنید تا نرم شود. سپس روی نیمی از کوکی ها بمالید. روی آنها یک لایه کوکی دیگر که پودر قند دارد بگذارید. این شیرینی خوشمزه آماده سرو است.

باید بدانید این شیرینی را می توان به مدت 1 هفته در دمای اتاق و دو ماه در فریزر نگهداری کرد.

 

نکته :

می توانید لایه رویی شیرینی اتریشی را با کنجد و پسته و خلال بادام و ... تزیین کنید.

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه شامی نارنجی

طرز تهیه شامی نارنجی

طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین

طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

طرز تهیه پاستای فاگیولی

طرز تهیه پاستای فاگیولی

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، به روش گیاهخواری

طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، به روش گیاهخواری

طرز تهیه عصاره مرغ

طرز تهیه عصاره مرغ

معجونی معجزه آسا برای نجات سیگاری ها

معجونی معجزه آسا برای نجات سیگاری ها

طرز تهیه املت لقمه ای

طرز تهیه املت لقمه ای

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به همین سایت میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .