طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله

تصوير : http://up.younesfun.ir/view/1784123/8772331934.gif
محل تبلیغات محل تبلیغات

طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله

نویسنده : ، موضوع : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها , شنبه 21 آذر 1394 , 9:9 ارسال شده ,

طرز تهیه مسما انار و بادمجان مناسب شب چله

همسرتان را با درست کردن مسما انار و بادمجان در شب چله غافلگیر کنید


شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین شب ها برای ایرانیان است که دور هم جمع می شوند. این بار برای شب یلدای تان مسما بادمجان و انار درست کنید.


مواد لازم برای مسما انار و بادمجان شب یلدا

گوشت مرغ 400 گرم
 دانه انار 1 پیمانه
آب انار 2 پیمانه
 پیاز متوسط 1 عدد
روغن 2 قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی 3 عدد


روش تهیه مسما بادمجان و انار برای شب یلدا

پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ بعد در تابه ای مقداری رروغن بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی روغن داغ شد پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده به کناری بگذارید.


مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید. بهتر است هنگام سرخ کردن درتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود. می توانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.


پس از سرخ شدن مرغ دانه های انار را هم به تابه اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم افزوده و خوب مخلوط کنید.

حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است پساز کمی تفت دادن مواد داخل تابه، می توانید آب انار را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.


بادمجان ها را پوست کنده ،نمک زده و کناری بگذارید.

بعد از حدود 20 دقیقه آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید.

20 دقیقه مانده به آخر پخت ،بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

نکته 1 : اگر آب انار در دسترس نبود می توانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.

نکته 2 : ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه شامی نارنجی

طرز تهیه شامی نارنجی

طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین

طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

طرز تهیه پاستای فاگیولی

طرز تهیه پاستای فاگیولی

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، به روش گیاهخواری

طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، به روش گیاهخواری

طرز تهیه عصاره مرغ

طرز تهیه عصاره مرغ

معجونی معجزه آسا برای نجات سیگاری ها

معجونی معجزه آسا برای نجات سیگاری ها

طرز تهیه املت لقمه ای

طرز تهیه املت لقمه ای

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به همین سایت میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .