close
رزرو هتل
طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی

طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی

تصوير : http://up.younesfun.ir/view/1784123/8772331934.gif
محل تبلیغات محل تبلیغات

طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی

نویسنده : ، موضوع : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها , پنجشنبه 26 شهريور 1394 , 1:0 ارسال شده ,

طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی

این بار ران کبابی مرغ را به این روش تهیه کنید


مواد لازم برای ران کبابی با گوجه گیلاسی

 ران مرغ با استخوان و پوست ۹۰۰ گرم
 نمک نصف قاشق چایخوری
 گوجه گیلاسی ۲ فنجان
 سیر بدون پوست ۶ حبه
سرکه بالزامیک یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک و نیم قاشق چایخوری
 رزماری تازه ۲ شاخه


ران مرغ با استخوان و پوست (البته چربی های اضافه را می توانید با چاقو ببرید)

۲ شاخه رزماری تازه (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)


طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی

ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. این ظرف باید اینقدر جا داشته باشد که بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود. هر دو طرف مرغ ها را نمک بزنید.

ران کبابی با گوجه,طرز تهیه ران کبابی با گوجه

ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. باید بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود


فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجه گیلاسی ها را نصف کرده و همراه با سیر در یک کاسه ریخته و روی آن ها سرکه بالزامیک و روغن زیتون بپاشید.

مخلوط گوجه گیلاسی ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید. ما می خواهیم پوست مرغ داخل فر قهوه ای رنگ شود. در آخر رزماری ها را روی گوجه بگذارید. (اگر از رزماری خشک استفاده می کنید، آن ها را با گوجه ها مخلوط کنید)

پخت ران کبابی با گوجه,ران کبابی با گوجه گیلاسی

گوجه ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید و در آخر رزماری ها را روی گوجه ها بگذارید


حالا ظرف را بدون پوشش و درب برای ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها خیلی خوب سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند. بعد از اینکه مرغ ها پختند آن ها را از فر درآورده و بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. چربی های اضافه مرغ را می توانید با ملاقه بردارید.

طرز تهیه ران کبابی با گوجه,مواد لازم برای ران کبابی با گوجه

ظرف را بدون پوشش و درب داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند


این مرغ خوشمزه را می توانید با نان تست، نودل کره ای یا برنج سرو کنید.

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه مرغ پیچ انگشتی فینگر فود خوشمزه

طرز تهیه مرغ پیچ انگشتی فینگر فود خوشمزه

طرز تهیه دلمه خیار

طرز تهیه دلمه خیار

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

طرز تهیه شیر عسلی خانگی به روش دیگر

طرز تهیه شیر عسلی خانگی به روش دیگر

آشنایی با خواص سیر

آشنایی با خواص سیر

طرز تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

طرز تهیه مرغ پنجابی (غذای هندی)

طرز تهیه قرص آهن خانگی

طرز تهیه قرص آهن خانگی

طرز تهیه خورش قیمه قارچ

طرز تهیه خورش قیمه قارچ

چغندر تفت داده با سبزیجات رژیمی

چغندر تفت داده با سبزیجات رژیمی

طرز تهیه پای ماکارونی (پاستا)

طرز تهیه پای ماکارونی (پاستا)

طرز تهیه کیک سه دقیقه ای

طرز تهیه کیک سه دقیقه ای

 خواص فوق العاده آب انار معجون سلامتی

خواص فوق العاده آب انار معجون سلامتی

طرز تهیه لقمه های سوخاری

طرز تهیه لقمه های سوخاری

طرز تهیه ته چین ماکارونی

طرز تهیه ته چین ماکارونی

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به همین سایت میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .