طرز تهیه آش رشته خوشمزه

تصوير : http://up.younesfun.ir/view/1784123/8772331934.gif
محل تبلیغات محل تبلیغات

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

نویسنده : ، موضوع : آشپزی و تغذیه , آموزش انواع غذاها , سه شنبه 03 شهريور 1394 , 1:0 ارسال شده ,

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود

 

طرز تهیه آش رشته خوشمزه و نکات مهم در پخت آش رشته

آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم آش رشته

 

 

لوبیا چیتی 1 لیوان
نخود 1 لیوان
عدس 1 لیوان
 لوبیا سفید  1 لیوان
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
 رشته آش 600 گرم 
پیاز داغ 1 لیوان
سیر داغ 1/2 لیوان
نعنا داغ به مقدار لازم برای تزیین
کشک 1 کیلو گرم
 سبزی آش (تره،جعفری،گشنیز،شوید،اسفناج)  2 کیلو گرم

 


طرز تهیه آش رشته

حبوبات را براي کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.

 

پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها  را با زردچوبه کمی تفت دهید.

 

نخود، لوبیا و سیر داغ و پیاز داغ را درون قابلمه بریزید و تا با هم پخته شوند. سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید.

 

یک تا دو قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پیدا کردید کشک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید. و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیافتد.


 نکات مهم در پخت آش رشته

 
1ـ قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته‌ها به هم نچسبد و خمیر نشود.

2ـ سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید.

3ـ پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد.

 5ـ رشته آش حتماً باید از نوع مرغوب تهیه شود.

6ـ نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می‌ توان تست کرد تا آش شور نشود.

7ـ روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می‌ کند.

8ـ کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می‌ شود کشک ببرد. می‌توان آش را بدون کشک (برای کسانی که کشک نمی‌خورند) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی، رشته و کشک بهتر نمایان می‌شود و هم آش رشته خوش‌ رنگ‌تر و زیباتر می‌شود.

8ـ کشک حتماً باید ۲۰ دقیقه بجوشد (از نظر سلامتی و بهداشت غذا).

10ـ حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریباً یکی باشد تا کشک نبرد.

11ـ برای درست کردن نعنا داغ ۲ قاشق روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فوراً خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

 

12- زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته، بوی خامی ندهد. در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد. البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد.

 

محل تبلیغات
آواتار نویسنده

درباره نویسنده :

توضیحی درباره نویسنده سایت

مطالب مرتبط

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

کاسرول برنج و گوشت با سس سالسا

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو و معرفی انواع سوپ جو

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه نان شکم پر با خمیر جادویی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه برش های شکلاتی برای پذیرایی از میهمانان نوروزی

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه ماکارونی با پنیر و گوجه فرنگی

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه هات چاکلت با نعنا و دارچین

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ سرخ شده با برنج

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی غذای اصفهانی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی

طرز تهیه شامی نارنجی

طرز تهیه شامی نارنجی

طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین

طرز تهیه کیک مخملی قرمز مخصوص ولنتاین

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو

طرز تهیه پاستای فاگیولی

طرز تهیه پاستای فاگیولی

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی

طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، به روش گیاهخواری

طرز تهیه خورش آلو اسفناج ، به روش گیاهخواری

طرز تهیه عصاره مرغ

طرز تهیه عصاره مرغ

معجونی معجزه آسا برای نجات سیگاری ها

معجونی معجزه آسا برای نجات سیگاری ها

طرز تهیه املت لقمه ای

طرز تهیه املت لقمه ای

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تمامی حقوق متعلق به همین سایت میباشد و کپی برداری از مطالب با ذکر منبع مجاز میباشد .